Assessorament a Montblanc Medieval: Nens i natura, juguem lliurement

Reflexions sobre l’experiència personal com a mare però també la visió professional com a mestra…

Fa unes setmanes vaig rebre un missatge del Quim de l’Oficina de Turisme de  Montblanc Medieval on em demanava un “atracament professional”… Em va explicar que volen millorar l’oferta turística lligada a les activitats en família a la natura.
Per a mi no va ser cap “atracament”, al contrari, em va fer molta il.lusió poder col.laborar per posar veu a les nenes i nens que volen jugar lliurement a la natura, sense activitats programades, que fan que gaudim de l’activitat i no apreciem l’escenari en el qual es desenvolupa.
Setmanes preparant aquesta trobada del passat dimarts 14 de març. Em féia il.lusió portar un “treball” ben fet, coherent i amb molt de sentit comú… On es veiés reflectit la meva experiència personal com a mare, però també la visió professional com a mestra. Moltes hores, però fetes amb molt de gust…

Va arribar el gran dia… Vaig arribar i vam seure i parlar durant quasi dues hores… Una conversa molt distesa i molt interessant on vam poder comprobar que estem molt desconnectats de la natura i que necessitem aquest contacte lliurement, sense pressa… Gaudint del trajecte i dels petits plaers pels sentits que ens ofereix la natura…

Moltíssimes gràcies Quim, Natàlia i Toñi per pensar amb mi per l’assessorament… És tot un honor per a mi. Moltes gràcies per pensar amb les nenes i nens que necessiten aquestes experiències naturals. Feu una gran feina i sempre voleu millorar i ho aconseguiu… Ja us vaig dir que no havia trobat cap lloc oferint el què voleu oferir… Moltes gràcies!!

A totes i tots els turistes que vingueu a Montblanc… Que sapigueu que teniu uns grans professionals que cuiden i mimen els vostres interessos i les vostres necessitats, tan si sou grans com petits. I que no paren d’investigar i millorar la seva tasca… Només així és com surt la feina ben feta!!! I així ho aconsegueixen dia a dia….

Podeu seguir-los al Facebook (Montblanc Medieval), Twitter (@TurMontblanc) i Instagram (@montblanc_medieval)

#montblanc_medieval

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s